Growth hacking

De laatste skill die ik heb gevolgd was de skill Growth hacking. Ik heb deze skill gekozen omdat ik weinig van het onderwerp afwist en er meer over te weten wou komen. 

Deze skill is mij aangeboden door Tim van Leewerden. 

Helaas zijn er maar 2 lessen geweest omdat 1 les op kerst viel en 1 les de docent ziek was. De 2 lessen die we gehad hebben waren erg tof!

Hieronder staan mijn urenverantwoording, beoordeling, opdracht en reflectie 

Urenverantwoording

De opdracht

Voor deze skill was er geen echte opdracht, we moesten vooral luisteren tijdens de les naar de theorie en hebben 2 maal een presentatie gegeven over topics van growth hacking, we zijn dus ook niet beoordeeld voor deze skill omdat er geen opdracht was die te beoordelen viel. 

Ik heb vanuit thuis de slider van de gecancelde lessen doorgenomen en zo nog informatie opgestoken.

De Beoordeling

Er is geen officiële beoordeling voor deze skill omdat het doel van deze skill was om te luisteren naar de informatie te discussiëren in de klas met je mede studenten. 

Mijn reflectie

Helaas door overmacht heeft deze skill maar 2 lessen geduurd, wel vond ik de informatie en de docent erg interessant en gaf de docent ook veel energie over aan mij door zijn manier van lesgeven.

het is jammer dat de skill zo kort was want ik had graag de overige 2 lessen ook nog gevolgd, ik heb het gevoel dat ik nu een halve skill heb gevolgd maar daar kunnen wij studenten en de docent helaas ook niks aan doen.